NL Label gordijnen in de regio Volendam, Edam en Hoorn

MF Design is de NL Label gordijnen specialist

MF Design is de gordijnspecialist in de regio Volendam, Edam en Hoorn. Gordijnen zijn echte sfeermakers in huis, bepalen de gewenste lichtinval en zijn bepalend voor de privacy. De mogelijkheden qua stoffen en ophang mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek onze eigen NL Label gordijnencollectie en kies voor een uitstekende kwaliteit met een wel heel aantrekkelijk prijskaartje.

Maak direct een afspraak Gratis interieuradvies

NL Label gordijnen

Met NL Label gordijnen zijn de mogelijkheden eindeloos. Verkrijgbaar vanaf € 23,95 per meter.

Kies uit diverse stoffen en ophangsystemen. in de regio Volendam, Edam en Hoorn vindt u de complete collectie bij MF Design. Wij zetten de mogelijkheden hieronder nog eens op een rij.

  • Stoffen

    De gordijncollectie van NL Label bestaat uit meer dan 200 soorten stoffen, die ieder weer in heel veel kleuren leverbaar zijn. Van transparante tot verduisterende stoffen. Kom langs bij MF Design. Wij laten je graag alle opties zien en geven advies.

  • Toepassing

    Ook de manier waarop de gordijnen komen te hangen is van grote invloed op de uitstraling. Rails of roede met ringen of lussen, enkele, dubbele of triplooi, extra gevoerd, elektrisch bediend.... Voor iedere woonstijl helpen wij jou door de stappen en keuzemogelijkheden.

Onze NL Label gordijnen adviseur helpt jou graag bij het maken van de juiste keuze.